E-bokföring

Många företagare som väljer att sköta sin bokföring själv har inte bara bokföringsproblemen att brottas med.

Nej ofta är ett annat bekymmer att ha programmen ordentligt uppdaterade, filerna i säkert förvar och att man är tvingade att vara på en bestämd plats när man ger sig i kast med sin bokföring.

Nu kan vi erbjuda två lösningar på dessa tekniska problem i form av Fortnox och Speedlegder. Båda alternativen är en internetbaserade lösningar där Du som företagare slipper allt krångel med teknik. Det enda som behövs är en dator och en internetanslutning.

Med internetbaserade program slipper Ni nämligen allt krångel med installationer, underhåll, uppgraderingar och säkerhetskopiering. Samtidigt kan Ni vara förvissad om att dina uppgifter vilar i tryggt förvar utan att någon obehörig kan komma åt dem. Du som företagare kan även vara flera och använda våra program samtidigt, detta gäller även om Ni befinner Er på olika platser.

Helt utelämnade vad gäller de rent ekonomiska bitarna är Ni inte heller då vi på MG2 också har tillgång till Er bokföring och kan hjälpa till med råd och vår kunskap. Hur uppdelning ser ut om vem som ska göra vad bestäms genom överenskommelse.

Kort om de båda lösningarna:
- Fortnox
erbjuder komplett affärssystem som klarar av att hantera all administration som ett medelstort företag kan behöva.
Med ett program kan du med Fortnox bokföra, fakturera, lägga/ ta emot ordrar och hantera löner till att hantera anläggningsregistret, skapa en webbshop och arkivplats.

- Speedledger lämpar sig allra mest för det mindre företaget vars behov sträcker sig till främst bokföring och fakturering.
Speedledgers stora fördel ligger i att Du som företagare alltid har ett avstämt bankkonto. Detta eftersom systemet har samarbete med de flesta av Sveriges storbanker och att all bokföring görs via ens e-bank.

Som välkomsterbjudande till tjänsten, Fortnox - Affärssystem på Webben, bjuder vi på månadsavgiften under ett halvår.